Jarní menu v Continentalu

Restaurant Continental Vás zve na Jarní menu inspirované První Republikou.

Duben je měsíc, kdy se jaro začíná plně rozvíjet do své svěžesti, stromy začínají kvést, louky se zelenat a právě proto jsme pro dubnový víkend připravili menu s nádechem první republiky. Servírovat budeme kachní terinu s mandlemi, králičí stehno na smetaně s karlovarským knedlíkem anebo konfitované jehněčí kolínko s rozmarýnem, máslovou kaší a špenátem. Jako dezert se bude podávat u nás pečený bezinkový dort ozdobený čerstvými květy. Ke každému pokrmu Vám nabídneme skleničku vína z Moravy nebo Čech, které dokonale podtrhne celý gastronomický zážitek. Více informací a rezervace na tel.: +420 702 126 554.


MENU

Předkrm

Kachní terina s mandlemi, šípkovou zavařeninou, rozpečený chléb

* Cabernet Moravia ps, Vinařství U Kapličky 2017 suché

Hlavní chod

Konfitované jehněčí kolínko na česneku s rozmarýnem, máslová bramborová kaše, blanšírovaný špenát a silná jehněčí šťáva

* Zweigeltrebe ps, Vinařství U Kapličky 2017 suché

NEBO

Králičí stehno na smetaně s karlovarským knedlíkem

* Hibernal ps, Vinařství U Kapličky 2018 suché

Dezert

Bezinkový cheesecake ozdobený jarními květy

* Zweigeltrebe Rosé kab, Vinařství U Kapličky 2018 polosladké

Cena za menu: 450 Kč


Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

 

S pozdravem

Váš Café Restaurant Continental